Hostelworld.com

Gruppe von 15 oder mehr Personen?

Kontaktiere unser Group Travel Team direkt und du bekommst von uns ein maßgeschneidertes Angebot speziell für deine Reisegruppe.

All Days Hostel

Gruppe von 15 oder mehr Personen?

Kontaktiere unser Group Travel Team direkt und du bekommst von uns ein maßgeschneidertes Angebot speziell für deine Reisegruppe.

Preise
karte
Bewertungen
 • Preis-Leistungs-Verhältnis 8.1
 • Sicherheit 9.1
 • Lage 8.4
 • Mitarbeiter 8.4
 • Atmosphäre 7.5
 • Sauberkeit 8.8
 • Ausstattung 8.5

Lage

5 Selby St

Wegbeschreibung für den Beherbergungsbetrieb

Estem situats a Bloor / Intersecció Jarvis principal al centre de Toronto. Per comunicar-se amb nosaltres si us plau, feu el següent:

• L'Aeroport

I. Transport Públic: L'ús de Toronto Transit Commission (TTC), autobús n o 192 des de l'aeroport que vagi directament a l'estació de metro de Kipling, prendre aquest tren amb destinació a tots el camí recte cap al Centre, baixar a l'estació de metro Sherbourne, prendre Sherbourne porta de sortida de Sant des d'allà, giri a l'esquerra a San Sherbourne, caminar uns passos i giri a la dreta en Sant Selby, es troba darrere de l'Hotel Clarion.

II. Taxi Hostal: Oferim als nostres clients amb un aeroport privat raonable recollir només ($ 45). Per exemple un grup de fins a cinc persones! Poseu-vos en contacte amb nosaltres per programar.

III. Conducció: Agafeu l'autopista 427 Sud, unitat en l'exprés (esquerra) carrils tot el camí fins al final i es fonen amb Gardiner Expressway, continuar per la Gardiner cap al centre, fins a la sortida Sant Jarvis, seguiu Jarvis Sant Nord de Bloor St, giri a la dreta Bloor, unitat de pocs segons en Bloor St, girar a la dreta a Sant Sherbourne, prendre la primera de Sant dret Selby, i arriben cada dia a les 5 Selby Sant• Terminal de Omnibus

I. A peu: des del canvi de terminal d'autobusos de la Badia a l'esquerra (nord) a la badia de Sant tot el camí fins Bloor St, giri a la dreta (est) en Bloor St, caminar dir Huntley Santa, a la dreta en Huntley Santa costat de la construcció de Rogers i llavors gireu a l'esquerra i arribar a Selby Cada dia a les 5 Selby Sant just darrere de la construcció de Rogers.

II. Transport públic: metro del cap cap a l'estació més propera estació de Sherbourne, prendre Sherbourne porta de sortida de Sant partir d'aquí, fer una esquerra en Sherbourne Street, caminar uns passos, fer una dreta a Selby St i arriben cada dia a les 5 Selby Sant hem situat darrere del Clarion Hotel.• Estació de la unió

I. Des Toronto Unió estació de tren, agafar el metro fins al'estació de Sherbourne, prendre Sherbourne porta de sortida de l'estació, gireu a l'esquerra en Sherbourne Street, caminar uns passos i giri a la dreta en Sant Selby, es troba darrere de l'Hotel Clarion.


• Conduir

I. Des de Nova York i la regió del Niàgara: Agafeu la QEW tot el camí a Toronto, fusionar i continuar per l'autopista Gardiner, més enllà de la torre CN, agafeu la sortida Sant Jarvis, seguiu Jarvis Sant Nord de Bloor St, girar a la dreta en Bloor, unitat de pocs segons en Bloor St, girar a la dreta a Sant Sherbourne, prendre la primera de Sant dret Selby, i arriben cada dia a les 5 Selby Sant

II. De Michigan i Ontario Oest: Agafeu la 401 cap a l'est fins a arribar a Toronto, més enllà de Pearson Aeroport, agafar l'autopista 427 Sud, continuar pels carrils expressos cap Gardiner Expressway i el centre de Toronto, continuar per la Gardiner, agafeu la sortida Sant Jarvis, seguiu Jarvis Sant Nord de Bloor St, giri a la dreta en Bloor, unitat de pocs segons en Bloor St, girar a la dreta a Sant Sherbourne, prendre la primera de Sant dret Selby, i arriben cada dia a les 5 Selby Sant

III. Del Quebec i Ontario Est: Agafeu la 401 cap a l'est fins a arribar a Toronto, prendre la sortida a l'autopista 404 (Don Valley Parkway-DVP) del Sud cap al centre, continuar per la DVP Sud i prendre Bayview / sortida Bloor St, seguir les indicacions cap a Bloor St, giri a la dreta Bloor, unitat en la Bloor Street per un minut, gireu a l'esquerra Sherbourne, prendre la primera de Sant dret Selby, i arribar cada dia a les 5 Selby Sant
 • Preis-Leistungs-Verhältnis 8.1
 • Sicherheit 9.1
 • Lage 8.4
 • Mitarbeiter 8.4
 • Atmosphäre 7.5
 • Sauberkeit 8.8
 • Ausstattung 8.5
Zeige alle Bewertungen JETZT BUCHEN

Hostelworld Apps

Buche von unterwegs aus, mit der neuen mobilen Hostelworld-App.

Suche und buche mehr als 33.000 Unterkünfte in über 170 Ländern, egal wo Du gerade bist.

Newsletter-Anmeldung

Deine Informationen werden übermittelt

Vielen Dank, dass du unseren Newsletter abonniert hast!

Mit unserem Newsletter erhalten Sie stets die besten Hostel-Angebote und aktuelle Neuigkeiten. Sie können den Newsletter jederzeit abbestellen.

×